dimarts, 11 d’octubre del 2016

30 anys fent escola

Enmig de la voràgine d’aquest 30 aniversari, hem trobat el lloc i el moment per a dedicar-nos a fer una ullada enrere. El que hem vist és un bon grapat de novel·les, poemaris, obres teatrals… i alguna cosa més. És innegable el fet que Bromera li deu molt a l’escola, als i a les mestres del nostre país que confiaren un dia en allò que semblava volàtil però que va anar creixent, fins arribar quasi a tocar els núvols.

I eixa rebuda joiosa va ser l’empenta que calia per a fer nàixer una altra proposta més vinculada encara a l’escola valenciana: la línia de text de l’editorial, llibres de text fets per docents de la terra, amb continguts propis i des del nostre punt de vista. La resposta a les necessitats d’un col·lectiu que sempre ens ha rebut amb els braços oberts i que ens ha premiat amb la seua confiança. Per això, volem respondre a eixe caliu i encetem aquest blog amb la intenció d’obrir un canal que ens situe més en contacte amb el professorat i l’alumnat de les nostres escoles.

La nostra intenció és farcir aquest espai amb temes d’actualitat relacionats amb la didàctica, la llengua, l’actualitat de l’educació, i alguna cosa més. Ens acompanyeu?


Maria Viu
Responsable del Departament didàctic de Bromera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada